CégismertetőGehl rakodógépek a Profi Garden Kft-nél (Sajtómegjelenés)Kiemelt szolgáltatásokSzolgáltatási területeinkAmit nem vállalunk
AlapkiásásÁrokásásBeton- és épületbontásBontásBozotírtás, gyomírtás Bobcat-telÉpítőipari földmunkaÉpületbontásFekete föld szállításFeltöltésFöldmunkaGépi földmunkaGyökértelenítés, tuskózás, tuskó írtás, fakivágás és bozótírtás Bobcat-telHóeltakarításHótolás, hóeltakarítás, sózás, síkosság mentesítés, Bobcat használattalIngyenes munkafelmérésKábel- és vízesárok ásásKonténeres termőföld szállítás, konténer rendelésKözüzemi árok ásásMedence ásás, sávalap ásásParlagfű kaszálásPincekiásásPincetömb kiemelésSpeciális fák kivágásaTalajcsereTanácsadásTereprendezésTermőföld kezelésTermőföld szállítás, eladásÚtépítésUtólagos szigetelés, ház körbeásásVizesárok ásásZöldhulladék elszállítás, lerakó
Árokásó, kotró rendelés, bérlésBillencs teherautó bérlés, Billencs teherautó bérlet rendelésBOBCAT bérlés, BOBCAT bérlet, GEHL bérlés, mini kotró bérlés rendelésBobcat, JCB, Gehl rendelés bérlésCATERPILLAR bérlés, CATERPILLAR bérlet rendelésTermőföld, kertiföld szállítás Bobcat rendelés, bérlésTrailerbérlés, trailer bérlés, rendelés
BOBCAT szállításCATERPILLAR szállításÉpítőanyag-, sitt-, szemétszállításErdei, barna, fekete, réti barna föld áraFuvarozásGally elszállításKöltöztetésKonténeres hulladékszállításKonténeres sittszállításMunkagép szállításSittszállításSzállításSzóródó áruk közúti teherszállításaTeherszállításTermőföld szállítás - Akár mai szállítással!
Kertrendezés
Bobcat, gépi földmunka, termőföld szállítás és egyéb referenciák listája, fotógalériaIlyen volt, ilyen lett!Kiemelt referenciák
Árlista
AnyagokBobcat bérlés ár, bobmunka szolgáltatási területeinkÉrdekes képekGépi földmunka szolgáltatási területeinkGyártókTereprendezés szolgáltatási területeinkTudásbázis
Várjuk telefonját: KIZÁRÓLAG PEST MEGYÉBEN ÉS HATVANBAN TUDUNK JELENLEG MUNKÁT VÁLLALNI, KÉRJÜK CSAK AKKOR HÍVJON, HA A MUNKA PEST MEGYÉBEN VAGY HATVANBAN LENNE. A TELEFONSZÁM: 06/70-547-95-37. KÖSZÖNJÜK.    Honlap térkép  |    Kapcsolat, telefon, üzenet küldése, megrendelés  
 // www.BOBMUNKA.hu / Céginfó / Gehl rakodógépek a Profi Garden Kft-nél (Sajtómegjelenés)


Telefon: KIZÁRÓLAG PEST MEGYÉBEN ÉS HATVANBAN TUDUNK JELENLEG MUNKÁT VÁLLALNI, KÉRJÜK CSAK AKKOR HÍVJON, HA A MUNKA PEST MEGYÉBEN VAGY HATVANBAN LENNE. A TELEFONSZÁM: 06/70-547-95-37. KÖSZÖNJÜK.

Bobcat
Bobcat

Kotró alapásás

Termőföld szállítás

Bobcat bérlés

Termőföldhttp://bobmunka.hu/s/www_bobmunka_hu/i/5_s.jpg

Aktuális termőföld és Bobcat gépi földmunka akció:
Nálunk rendelt termőföld esetén KEDVEZMÉNYES Bobcat munkát számolunk fel! Az akció aktuális hivatkozási kódszáma: 21-21. Amennyiben szeretné ezt a kedvezményt érvényesíteni, hivatkozzon erre a kódszámra.
Érdeklődjön telefonon a részletekért!

http://bobmunka.hu/s/www_bobmunka_hu/i/77_s.jpg

FIGYELEM! Az óradíj esetén nem mindig az OLCSÓBB az olcsóbb a gyakorlatban, mert sok esetben jóval tovább tart a munka a kisebb géppel. Az óradíjak NEM méretarányosak, így a gyakorlatban a kisebb géppel végzett, olcsóbb órabérű munka többe kerülhet!

http://bobmunka.hu/s/www_bobmunka_hu/i/32_s.jpg

Egy példa csak az arány kedvéért: bizonyos esetben egy nagyobb gép (3.5 tonnás munkagép) fele annyi idő alatt végez ugyanazzal a munkával, mint az 1.5 tonnás, de órbérben csak minimális (pár ezer Ft-os, vagy ezer Ft az órabérben) a különbség.Gehl rakodógépek a Profi Garden Kft-nél (Sajtómegjelenés)

Gehl rakodógépek a Profi Garden Kft-nél

Gehl rakodógépek a Profi Garden Kft-nél

Az Axiál Kft. számára kiemelten fontos, hogy hűséges partnereinek szakmai tevékenységét rendszeresen figyelemmel kísérje.

A Profi Garden Kft. egyike azon ügyfeleinek, aki a jelen gazdasági helyzet nehézségeivel ugyancsak nap mint nap megküzdve, gépparkjának fejlesztésére szánta el magát. Beruházásának legfőbb mozgatója, hogy korszerűbb, komfortosabb gépekkel hatékonyabb és versenyképesebb legyen a piacon.

Habzda Tamást kértem, hogy ismertesse pár szóban cégének tevékenységét.
Cégem főbb tevékenységei a kertépítés és a különböző építőipari földmunkák. Több mint 13 éves szakmai múlttal rendelkezünk mindkét területen.

Miben látja több mint egy évtizedes sikerük titkát?
Véleményem szerint, az hogy egy vállalkozás több lábon is álljon. Nekünk ezt úgy sikerült megvalósítanunk, hogy folyamatosan próbálunk jelen lenni úgy a lakossági szolgáltatások, mint a nagyobb építőipari bérmunkák területén is. (pl. a 4-es metró építése).

Feltételezem, hogy ennyi területen sikeresen helytállni csak a megfelelő munkaeszközökkel és gépekkel lehet.
Így van. Az évek során lehetőségem volt különböző gépeket kipróbálni és használni. 2007- ben a Gehl SL 5640-es gépre esett a választásom. Nagy megelégedésemre 3 év alatt több mint 4000 üzemórát tettem bele különösebb gond nélkül. Ebben a gépben leginkább az tetszik, hogy bővelkedik erőben. Sokkal robbanékonyabban mozog, mint bármely más géptípus. Amit még különösen kiemelnék a Hydroglide funkció. Ez a funkció a gép menetelését gyorsabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi. Ezáltal az egész munka is felgyorsul, és nálam mára már alapkövetelményé vált.

Gehl rakodógépek a Profi Garden Kft-nél

Idén tavasszal ismét egy Gehl kompakt rakodóval bővült gépparkjuk. Mi volt, ami indokolta ezt a döntést?
Több összetevője is volt ennek a dolognak. Szükségünk volt egy méreteiben kisebb, könnyebben szállítható ugyanakkor hatékony gépre. Már korábbi tapasztalataink is azt igazolták, hogy jó választás volt a Gehl mellett dönteni, ill. a köztünk és a forgalmazó Axiál Kft között több mint 4 éves rugalmasnak és eredményesnek mondható partneri kapcsolat is ezt támasztotta alá.

Kérem, engedje meg, hogy az Axiál Kft. nevében is gratuláljak eddig elért teljesítményéhez, és megköszönjem, hogy most is minket választottak. Befejezésképp szeretném megkérdezni mi az az eszköz, amiről úgy gondolja, hogy még inkább hozzájárulhatna cégük versenyképességéhez szakmai sokoldalúságához?

A lehetőségekhez mérten terveim között szerepel számomra kategóriájában az egyik legkomolyabbnak tartott gép beszerzése a Gehl SL 7810, mely nagyban hozzájárulna cégünk szakmai sokoldalúságához, ugyanakkor ezzel egy nagy álmom is valóra válna.

Forrás: axial.hu
Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://bobmunka.hu/d189-Gehl-rakodgpek-a-Profi-Garden-Kft-nl-Sajtmegjelens-.doc

Partnerek


Üdvözöljük oldalunkon!

Tereprendezés: érdeklődjön telefonon! Köszönjük!


Amennyiben Önnek tereprendezésre, kertrendezésre van szüksége Kárász (7333) településről, jó helyen jár!
Cégünk tereprendezéssel, kertrendezéssel foglalkozik.

A BOBMUNKA.HU honlapunkon részletes információt talál szolgáltatásainkról.
Ha kertrendezésre vagy további kerttel kapcsolatos segítségre van szüksége, hívjon minket telefonon.


Információk és térkép:
Település név: Kárász.
Irányítószám: 7333, jogállás: község.
Terület megközelítőleg: 802 m2, népesség megközelítőleg: 336 fő, lakások becseült száma: 145 darab.
KSH nyilvántartási kód: 5999.
Földrajzi szélesség: 46.2667°, földrajzi hosszúság: 18.3167°.
Google maps kompatibilis GPS koordináták: 46.2667,18.3167

Kárász térkép:


Térkép, útvonaltervezés:Kiemelt szolgáltatásokGépi földmunka

 - 1024x768 pixel - 371558 byte

Gépi földmunka

Tovább »Talajcsere

Talajcsere, termőföld szállítás Tovább »Tereprendezés, kertrendezés

 - 1024x768 pixel - 272578 byte

Tereprendezés, kertrendezés

Tovább »Termőföld eladás


http://bobmunka.hu/s/www_bobmunka_hu/i/57_s.jpg

Termőföld eladás - KIZÁRÓLAG PEST MEGYÉBEN ÉS HATVANBAN TUDUNK JELENLEG MUNKÁT VÁLLALNI, KÉRJÜK CSAK AKKOR HÍVJON, HA A MUNKA PEST MEGYÉBEN VAGY HATVANBAN LENNE. A TELEFONSZÁM: 06/70-547-95-37. KÖSZÖNJÜK. Tovább »Termőföld szállítás


http://bobmunka.hu/s/www_bobmunka_hu/i/71_s.jpg

Termőföld szállítás, talajcsere Tovább »Kertépítés, kertészet, kert

Kertépítés, kertészet, kert Tovább »Kapcsolatfelvétel, telefon

Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal tetejére  |  WWW.bobmunka.hu címlap   |  Honlap térkép

Áruház | Extrák | Kapcsolat | Karrier, álláslehetőség
Bobcat / B / B | Case | Caterpillar | Daewoo | Komatsu | Thomas | Detvan | Fermec | Way-Industry | Belle
Gépi földmunka | Talajcsere | Tereprendezés, kertrendezés | Termőföld szállítás | Kertépítés, kertészet, kert
Adatvédelmi nyilatkozat | A BOBMUNKA.HU honlap látogatása a feltételek elfogadását jelenti
Copyright © 2007-2024 WWW.MAXELINE.HU